• Prima   /  Transparența   /  Consultări publice  /  Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului de organizare și funcționare a Muzeului de Istorie a orașului Chișinău

  Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului de organizare și funcționare a Muzeului de Istorie a orașului Chișinău

   22.10.2021 16:20     

  Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului de organizare și funcționare a Muzeului de Istorie a orașului Chișinău.

  Scopul proiectului este stabilirea cadrului general privind statutul juridic, funcțiile, obiectivele și atribuțiile Muzeului de Istorie a orașului Chișinău, administrarea patrimoniului muzeal, structura organizatorică și finanțarea acestuia.

  Propunerile și recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului menționat pot fi expediate în adresa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău (mun. Chișinău, str. București, 68, email: directia.cultura@pmc.md) până la data de 05.11.2021.

  Persoana responsabilă: Alexandru Pruteanu, specialist principal în Serviciul resurse umane din cadrul Direcției Cultură, Tel: (022) 21 03 74.