• Prima   /  Transparența   /  Consultări publice  /  Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău

  Anunț de intenție privind inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău

   16.11.2021 10:32     

  Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției Cultură. 

  Scopul proiectului este stabilirea funcțiilor, atribuțiilor și drepturilor Direcției, structura, organigrama, precum și organizarea activității acesteia.

  Propunerile și recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului menționat pot fi expediate în adresa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău (mun. Chișinău, str. București, 68, email: directia.cultura@pmc.md) până la data de 30.11.2021.

  Persoana responsabilă: Alexandru Pruteanu, specialist principal în Serviciul resurse umane din cadrul Direcției Cultură. Tel: (022) 21 03 74.