• vezi mai mult
  Ședința Consiliului municipal Chișinău   
  Primarul general interimar, Silvia Radu, a întreprins o vizită la Piața de vechituri din str. Tăbăcăria Veche și a luat câteva măsuri în sprijinul cetățenilor   
  Lucrări planificate de curăţare sanitară a arborilor   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Deschiderea oficială a Fabricii de producţie „Fujikura”

  Deschiderea oficială a Fabricii de producţie „Fujikura”

   13.04.2017    492 Accesări    

  Astăzi la Chişinău a avut loc deschiderea oficială a fabricii de producţie „Fujikura Automotive MLD". Întreprinderea face parte din concernul nipon „Fujikura" şi este specializată în producerea de cablaje pentru grupul german „Wolkswagen".

  La moment, în cadrul companiei activează circa 1200 de angajaţi. Pentru asigurarea calității adecvate a producției, compania SRL "Fujikura Automotive MLD" a asigurat un program de instruire a personalului angajat în câmpul muncii atât în cadrul unui ciclu intern, cât și în cadrul întreprinderilor "Fujukura Automotive" de peste hotare. Toată producția întreprinderii este destinată clienților din Uniunea Europeană.

  Compania „Fujikura"  a fost fondată în anul 1885, cu sediul principal la Tokyo, iar la moment are deschise subdiviziuni în mai multe țări ale lumii. Vânzările efectuate de către Grupul Fujikura în anul 2015 au constituit 6,326 miliarde de dolari SUA, iar numărul angajaților ajungând la cifra de circa 54 mii de persoane la nivel mondial.