• vezi mai mult
  Lucrări planificate de curăţare sanitară a arborilor   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Primarul general interimar, Silvia Radu, a inspectat Grădinița nr. 157   
  Ședinţa Comisiei pentru buget, economie, finanţe, patrimoniu public local, agricultură şi problemele suburbiilor   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  S-a stins din viață Svetlana Mîslițchi, ex-viceprimar al municipiului Chișinău

  S-a stins din viață Svetlana Mîslițchi, ex-viceprimar al municipiului Chișinău

   14.06.2017    856 Accesări    

  Primăria Chişinău anunță cu tristețe despre încetarea din viață a Svetlanei Mîslițchi, ex-viceprimar al municipiului Chișinău în perioada 1991-1995, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova.

  Aducem sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și tuturor celor care au cunoscut-o pe Svetlana Mîslițchi.

  Astăzi, de la ora 18.00, trupul neînsuflețit al Svetlanei Mîslițchi va fi depus la biserica „Sf. Dumitru", bd. Traian. Funeraliile vor avea loc joi, 15 iunie, începând cu ora 10.00, la Cimitirul Central de pe str. Armenească.

  În perioada anilor 1985-2005, activând în cadrul administrației capitalei, Svetlana Mislițchi a deținut funcțiile de Președinte al Comitetului executiv raional Botanica, viceprimar al capitalei, subprefect al municipiului Chișinău și director al Direcției Construcții, Locuințe și Amenajare a Teritoriului.

  De asemenea, Svetlana Mislițchi a fost deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, semnatar al Declarației de Independență. Din 2005 a fost președinta Uniunii ucrainene din Republica Moldova.