• vezi mai mult
  Politicile pentru persoanele cu nevoi speciale şi suportul bugetar pentru anul 2018   
  Desfăşurarea lucrărilor de curăţare a arborilor   
  51 de cupluri din Chişinău şi-au sărbătorit nunta de aur sau de diamant   
  Programul zilei de vineri, 24 noiembrie 2017   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

  Igor Gamreţki, suspendat din funcţia de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie

   05.07.2017    531 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă despre suspendarea din funcţie a lui Igor Gamreţki, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, începând cu data de 5 iulie 2017. 

  Potrivit unei dispoziţii a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, raporturile de serviciu ale lui Igor Gamreţki se suspendă în legătură cu cercetarea sa în cadrul unui dosar penal, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive. 

  Amintim că Igor Gamreţki a fost iniţial suspendat din funcţie la data de 3 mai a.c., după ce a fost reţinut şi arestat în cadrul unui dosar penal. Ieri, 4 iulie 2017, Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, a anulat dispoziţia primarului general cu privire suspendarea lui Igor Gamreţki din funcţia de şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, iar astăzi Gamreţki revenise la serviciu.