• vezi mai mult
  Desfăşurarea Concursului Naţional „ÎMM – Model de responsabilitate socială”   
  Amenajarea unei staţii de aşteptare a transportului public de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt   
  Desfăşurarea concursului „Dictare pentru fiecare”   
  Suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Restabilirea rețelelor de iluminat public după calamitățile din 20-21 aprilie, curent

  Restabilirea rețelelor de iluminat public după calamitățile din 20-21 aprilie, curent

   08.08.2017    155 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că circa 90 la sută din rețelele de iluminat public din capitală, afectate de calamitățile naturale din aprilie, curent, au fost deja restabilite.

  Lucrările în sectoarele Centru, Buiucani și Ciocana au fost încheiate, iar la Botanica și Râșcani a mai rămas un volum de lucru de circa 10% și până la sfârșitul lunii august va fi terminat. Despre aceasta a informat luni, 7 august 2017, inginerul-șef al Î.M. "Lumteh", Anatolie Aparatu, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

  "Până la sfârșitul lunii august vom termina lucrările de restabilire a rețelelor, iar din septembrie vom începe înlocuirea becurilor la iluminatul stradal", a mai precizat inginerul-șef de la "Lumteh".

  În perioada de referință, echipele de muncitori de la "Lumteh" lucrează la reabilitarea rețelelor din str. Florilor, sectorul Râșcani și în sectorul Botanica, în intercartiere.