• vezi mai mult
  Ședința Consiliului municipal Chișinău   
  Primarul general interimar, Silvia Radu, a întreprins o vizită la Piața de vechituri din str. Tăbăcăria Veche și a luat câteva măsuri în sprijinul cetățenilor   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Aplicarea marcajului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi str. C. Negruzzi

  Aplicarea marcajului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi str. C. Negruzzi

   24.08.2017    333 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în ultimele zile sunt executate lucrări de aplicare a marcajului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi pe bd. Constantin Negruzzi.  

  Lucrările sunt executate cu vopsea de marcaj de către ÎM Regia „Exdrupo", în cadrul serviciilor de sistematizare și securizare a circulației rutiere din municipiu.

  În context, aducem la cunoştinţa opiniei publice că după finalizarea lucrărilor de renovare a străzilor, urmează perioada de post-construcție, de 12 luni, perioadă în care vor fi remediate toate neconformitățile apărute și este necesară examinarea modului de fluidizare a transportului, conform soluției tehnice aprobate.

  Abia după recepția finală a obiectivului și expirarea perioadei de post-construcție, în baza analizei traficului, care va fi efectuat în comun cu Inspectoratul Național de Patrulare, municipalitatea va aplica marcaj rutier cu utilizarea materialelor cu durată de exploatare îndelungată, de până la 5 ani, şi anume bicomponent sau termoplast.