• vezi mai mult
  Modificări în organizarea circulaţiei rutiere   
  Primarul interimar, Silvia Radu, s-a întâlnit cu un grup de părinți ai elevilor de la liceul ”Mihai Eminescu”   
  Sistarea circulaţiei transportului pe str. Tudor Vladimirescu   
  Prezentarea bugetului municipal Chișinău pentru anul 2018   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier la intersecția str. Lunca Bâcului - Uzinelor - str. Industrială

  Suspendarea traficului rutier la intersecția str. Lunca Bâcului - Uzinelor - str. Industrială

   27.10.2017    188 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 28 octombrie, ora 08.00 - 29 octombrie, ora 06.00 va fi sistată parțial circulația rutieră la intersecția străzilor Lunca Bâcului - Uzinelor și Industrială, în legătură cu executarea lucrărilor de construcție a sensului giratoriu.

  Transportul public cu itinerar spre comuna Bubuieci, care traversează zona (rutele de microbuz nr. 137, 138, 121 și linia de autobuz nr. 39; dar și transportul de pasageri care face legătura între sectoarele Ciocana și Botanica, linia de autobuz nr. 23 și ruta de microbuz nr. 116), vor circula cu abateri de program.

  Circulația transportului în zona de referință va fi dirijată de către agenții de circulație.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.