• vezi mai mult
  Modificări în organizarea circulaţiei rutiere   
  Primarul interimar, Silvia Radu, s-a întâlnit cu un grup de părinți ai elevilor de la liceul ”Mihai Eminescu”   
  Sistarea circulaţiei transportului pe str. Tudor Vladimirescu   
  Prezentarea bugetului municipal Chișinău pentru anul 2018   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Livrarea agentului termic în orașul Chișinău

  Livrarea agentului termic în orașul Chișinău

   06.11.2017    252 Accesări    

  Primăria Chişinău informează că blocurile de locuințe din capitală, gestionate de municipalitate sunt conectate în totalitate la agent termic. De asemenea, sunt asigurați cu căldură și consumatorii din sectorul Ciocana, reprezentat exclusiv de gestionari privați ai fondului locativ. La rândul său, principalul furnizor de agent termic din oraș, SA "Termoelectrica", afirmă că sunt acceptate toate cererile privind conectarea la sursa centralizată, inclusiv consumatorii cu datorii.

  Din 4029 de consumatori deserviți de furnizor, în prezent sunt conectați la sistemul centralizat de încălzire 3675. Totodată, 414 consumatori încă n-au solicitat conectarea.

  Luni,  în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, Iurie Razlovan, director tehnic al SA "Termoelectrica", a declarat că în sezonul termic actual, furnizorul de energie termică a schimbat tactica de lucru cu rău-platnicii, astfel că primesc căldură toți consumatorii care solicită serviciul respectiv. "Conectăm toți consumatorii care depun cereri. Problema datoriilor o soluționăm pe altă cale. Acum nu mai ține de sezon", a spus reprezentantul "Termoelectrica".