• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Important! Transferarea datei pentru desfășurarea licitațiilor deschise privind obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

  Important! Transferarea datei pentru desfășurarea licitațiilor deschise privind obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

   25.11.2020 20:30    2047 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că organizarea licitației deschise pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul orașului, programată anterior pentru joi, 26 noiembrie 2020, ora 10:00, a fost transferată pentru data de 02 decembrie a.c., ora 10:00, în Sala de Ședințe a preturii sectorului Centru.

  Decizia a fost luată de către Comisia de licitații, ca urmare a numărului mare de cereri depuse, fapt ce a dus la imposibilitatea asigurării măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii virusului COVID-19, pentru desfășurarea concursului în Sala de Ședințe a Consilului municipal Chișinău, conform comunicatului informativ difuzat anterior.   

  Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, 25 noiembrie 2020, Comisia de licitații a decis transferarea datei și pentru cea de-a doua licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal din Chișinău, pentru data de 09 decembrie 2020, ora 10:00, în Sala de Ședințe a preturiii sectorului Centru.

  Menționăm că în cadrul celor două licitații deschise au fost expuse 30 de locații din sectoarele capitalei. Termenul contractului pentru dreptul de amplasare a unității de comerț este de 5 ani.