• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Discuții publice privind amenajarea zonei „Izvorul Tamarei” din Parcul „Valea Morilor”

  Discuții publice privind amenajarea zonei „Izvorul Tamarei” din Parcul „Valea Morilor”

   17.02.2021 12:37    350 Accesări    

  Pretura sectorului Centru organizează discuții publice pe subiectul amenajării zonei „Izvorul Tamarei" din Parcul Valea Morilor.

  Scopul acestei acţiuni este de afla opinia locuitorilor vizavi de modul de amenajare a zonei respective (amenajarea planimetrică, volumetrică, de dotare și de consolidare, inclusiv dimensiunile zonei propuse pentru amenajare), ținându-se cont de situația reală: teren accidentat supus alunecărilor, statutul parcului ca monument de arhitectură peisagistică.

  Astfel, sâmbătă, 20 februarie 2021, ora 09:00, în Parcul „Valea Morilor" (Izvorul Tamarei), sunt invitaţi specialişti în domeniu, locatari din sector, precum și vizitatorii fideli ai acestei locații, să vină cu propuneri, sugestii și idei în vederea amenajării zonei menționate.

  De asemenea, persoanele interesate au posibilitatea de a lăsa propunerile vizavi de amenajarea zonei în cutia poștală instalată în preajma izvorului.

  Activitatea de renovare a zonei izvorului este inclusă în planul de acțiuni al preturii de sector pentru anul 2021.