• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Municipalitatea a lansat licitațiile pentru elaborarea studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor auto și elaborarea schemelor de organizare a circulației rutiere din zona centrală

  Municipalitatea a lansat licitațiile pentru elaborarea studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor auto și elaborarea schemelor de organizare a circulației rutiere din zona centrală

   25.03.2021 13:53    726 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că a fost lansată procedura de contractare a serviciilor de elaborare a studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor auto din municipiul Chișinău. Anunțul despre licitație, precum și documentele însoțitoare au fost publicate pe platforma electronică „achizitii.md".

  Astfel, municipalitatea urmează să beneficieze de o strategie bazată pe termen scurt, mediu și lung în ceea ce privește managementul parcările auto cu plată din Chișinău.

  Ofertele pentru concurs pot fi depuse pe platforma electronică menționată. 

  De asemenea, a fost publicată licitația pentru elaborarea schemelor de organizare a circulației rutiere zona centrală, în perimetrul străzilor Ismail - str. A .Mateevici - str. M. Viteazul - str. Albișoara. Proiectul prevede amenajarea parcărilor auto în zona centru din contul benzilor de circulație rutieră.

  Anunțul despre licitație a fost publicat pe platforma „achiziție.md". Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 04 aprilie 2021, ora 08:30.

  În context, Direcția generală transport public și căi de comunicație face apel către companiile de profil de a participa la licitațiile deschise, în cadrul căreia, fiecare participant are posibilitatea de a-și prezenta oferta.

  Totodată, subdiviziunea municipală de profil va lansa în perioada imediat următoare licitația pentru lucrările de amenajare a parcărilor auto în zona centru a capitalei. Specialiștii urmează să definitiveze designul, precum și materiale (pavaj, asfalt sau pavaj ecologic) care vor fi utilizate în procesul de execuție a obiectivelor.