• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Fracțiunea PAS din CMC invită la discuții publice asupra proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Standardelor de Calitate în Transportul Public din municipiul Chișinău"

  Fracțiunea PAS din CMC invită la discuții publice asupra proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Standardelor de Calitate în Transportul Public din municipiul Chișinău"

   31.03.2021 13:40    297 Accesări    

  Fracțiunea PAS din Consiliul municipal Chișinău anunță că discuțiile publice asupra proiectului de decizie  „Cu privire la aprobarea Standardelor de Calitate în Transportul Public din municipiul Chișinău" programate pentru astăzi, 31 martie 2021, ora 17:00, au fost transferate pentru Joi, 01 aprilie 2021, ora 17:00.

  Evenimentul se va desfășura în incinta Primăriei municipiului Chișinău, în sala de ședințe a CMC, adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

  Menționăm că, proiectul a fost supus consultărilor publice începând cu data de 10 martie 2021.

  Anunțul privind organizarea consultărilor publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Standardelor de Calitate în Transportul Public din municipiul Chișinău"