• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Întrevederea Primarului General al capitalei, cu Ambasadorul Franței

  Întrevederea Primarului General al capitalei, cu Ambasadorul Franței

   07.04.2021 17:38    280 Accesări    

  Primarul General al municipiului Chişinău, Ion Ceban, l-a primit astăzi în vizită pe Excelența Sa, Ambasadorul Franței, Pascal Le Deunff acreditat în Republica Moldova. Șeful misiunii diplomatice a fost însoțit în vizită la Primăria Chișinău de un grup de reprezentanți ai mediului de afaceri francez.

  În cadrul discuţiilor, edilul capitalei le-a comunicat oaspeților străini despre procesele administrative aflate în desfășurare în cadrul municipalității, implementarea proiectelor de infrastructură, precum și a celor finanțate de partenerii de dezvoltare.

  „Suntem deschiși spre cooperare cu toți investitorii străini și mizăm pe dezvoltarea parteneriatelor pe diverse domenii ale vieții social-economice a capitalei, inclusiv în baza parteneriatelor publice private", a spus Primarul General.

  Totodată, Ion Ceban, l-a informat pe oficialul francez despre acțiunile întreprinse de municipalitate în lupta cu pandemia de COVID-19, menționând despre suportul acordat pe parcursul anului trecut de Ambasada Franței la Chișinău prin oferirea de donații Spitalului Clinic Municipal „Academician Gheorghe Paladi".

  La rândul său, Pascal Le Deunff s-a arătat deschis pentru a susține în continuare municipalitatea în această perioadă deloc ușoară, apreciind totodată inițiativele și proiectele de modernizare a Chișinăului.