• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul General al capitalei se află într-o vizită oficială la Suceava, România

  Primarul General al capitalei se află într-o vizită oficială la Suceava, România

   20.07.2021 17:19    482 Accesări    

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită oficială la Suceava, România, iar marți a avut o întrevedere cu Gheorghe Flutur, președinte de județ și cu Primarul Ion Lungu.

  În cadrul discuțiilor dintre Primarul de Chișinău și reprezentanții APL Suceava, au fost abordate diverse subiecte ce țin de implementarea de proiecte, ca urmare a semnării Înțelegerii de cooperare între Primăria Chișinău și Consiliul Județian Suceava.

  În context, Primarul de Chișinău le-a făcut invitații lui Gheorghe Flutur și Ion Lungu la Forumul Investițional al municipiului Chișinău, care va avea loc în luna octombrie, de Hramul Orașului.

  De asemenea, e de menționat că o delegație din cadrul Primăriei Chișinău se află pentru o vizită de trei zile în orașul Suceava, care are programate mai multe întrevederi și întruniri de lucru cu colegii din România pe diverse tematici (educație, cultură, protecție socială, economie și turism), în vederea stabili unor viziuni comune pentru proiecte de viitor.