• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Au început lucrările de amenajare a benzilor dedicate transportului public pe străzile din zona centrală a orașului

    Au început lucrările de amenajare a benzilor dedicate transportului public pe străzile din zona centrală a orașului

     23.07.2021 11:21    453 Accesări    

    Primăria municipiului Chișinău informează că au început lucrările de marcaj a benzilor dedicate transportului public pe străzile din centrul orașului. Astfel, serviciile municipale de profil au executat lucrări de amenajare a traseelor dedicate autobuzelor și troleibuzelor de linie, prin desenarea benzilor longitudinale galbene și instalarea indicatoarelor rutiere, pe bd. Grigore Vieru, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni.

    Activitățile de amenajare a benzilor dedicate pentru transportul public vor continua, pe parcursul nopții curente, pe str. A. Mateevici (pe tronsonul Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni - str. A. Pușkin) și pe str. A. Pușkin.

    Inițiativa autorităților municipale de marcare a benzilor pentru transportul public are drept scop fluidizarea traficului în zona centrală a orașului și crearea accesului confortabil pentru transportul public, în scopul asigurării unui serviciu calitativ cetățenilor.