• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Spectacol de omagiere a poetului Ianoș Țurcanu, în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”

  Spectacol de omagiere a poetului Ianoș Țurcanu, în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”

   30.07.2021 12:09    409 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 31 iulie, a.c., ora 19:00, în Scuarul Mihai Eminescu din capitală va avea loc un eveniment cultural-artistic de omagiere a poetului Ianoș Țurcanu, cu prilejul jubileului de 70 de ani.

  Acțiunea este organizată de Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii".

  Ianoș Ţurcanu este cunoscut și în calitarte de textier, fiind autorul a peste 600 de piese de muzică uşoară, în stil folcloric şi pentru copii. De asemenea, este redactor al revistelor „Moment poetic", „2 ore + 3 iezi" şi „Aduceri-aminte".

  Chișinăuienii prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să urmărească un spectacol susținut de formațiile de muzică ușoară „Megapolis", (conducător artistic Corneliu Șevciuc, Sergiu Țurcanu) și „Fagure", conducător artistic Ricu Vodă, solistă Doinița Gherman.