• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

  Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

   25.11.2021 09:33    540 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 25.11.2021 - 26.12.2021 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct din fontă și a rețelelor exterioare de canalizare.

  De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

  Se suspendă traficul rutier, în perioada 25.11.2021 - 15.12.2021, pe str. Alexandru Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Vlaicu Pârcălab și Mihai Eminescu, în vederea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor pe str. Alexandru Bernardazzi.

  Totodată pe data 25 noiembrie, a.c., între orele 10:00 - 14:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe stradela Florăriei 7.

  Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de transportare - descărcare și instalare a modulului electric, în scopul reconstrucției Postului de Distribuție PD - 11, situat pe stradela Florăriei 7.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.