• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău din 21 noiembrie 2022, desfășurată în regim online (VIDEO)

  Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău din 21 noiembrie 2022, desfășurată în regim online (VIDEO)

   21.11.2022 08:27    326 Accesări    

  Ordinea de zi a şedinţei:

  1.     Informație cu privire la situația privind conectarea la agentul termic a fondului locativ și a instituțiilor sociale din municipiul Chișinău.
  Raportor: Vasile Leu, director general al S.A. „Termoelectrica"; 

  2.     Informație cu privire la pregătirea gospodăriei drumurilor și a celei locativ-comunale către sezonul rece 2022-2023.
  Raportori: Vitalie Mihalache, șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație; Ion Burdiumov, șef al Direcției generale locativ-comunale și amenajare

  3.     Raportul pretorilor de sector cu privire la implementarea proiectelor de amenajare și reabilitare din capitală, inclusiv pregătirea pentru conservare a obiectivelor care vor fi transferate pentru anul viitor.

  4.     Informație cu privire rezultatele acțiunii de plantare a arborilor desfășurată sâmbătă, 19 noiembrie, a. c, pe teritoriul instituțiilor educaționale și în zonele verzi din capitală.
  Raportori: Victoria Covali, director interimar al Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", Andrei Pavaloi, șef-adjunct Direcția generală educație, tineret și sport

  5.       Informație cu privire la pregătirea municipiului Chișinău către Sărbătorile de Iarnă.
  Raportori: Alina Tabcari, șef interimar al Direcției Cultură, Victoria Covali, director interimar al Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, Roman Vitiu, șef al Direcției generale economie, comerț și turism