• vezi mai mult
  Anunț privind prezentarea publică a proiectului Regulamentului privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău   
 • Prima   /  Informații   /  Transparență decizională   /  Procesul decizional   /  Dezbatere publică  /  Consultări publice asupra proiectului de edificare a unui Centru de sport, cultură și agrement din Calea Ieșilor

  Consultări publice asupra proiectului de edificare a unui Centru de sport, cultură și agrement din Calea Ieșilor

   08.04.2019 13:08     

  Pretura sectorului Buiucani ianunță despre organizarea consultărilor publice asupra proiectului „Centru de sport, cultură și agrement", pentru copii orfani și cei din familii defavorizate, pe terenul cu numărul cadastral 0100506.052 din Calea Ieșilor.

  Consultările publice vor avea loc pe data de 2 mai 2019, ora 10.00, în incinta Sălii de festivități a Preturii sectorului Buiucani (str. Mihai Viteazul, 2).

  Beneficiarul: Asociația Umanitară „NOIE";

  Autorul proiectului: S.R.L. „S.A.D.- PROIECT”.

  La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

  Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate în adresa Preturii de sector: str. M. Viteazul, 2 și pe adresa electronică a Preturii - buiucani@pmc.md. Persoană de contact - Alexei Balan, nr. telefon (022) 295036.

  Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere, exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi.

  Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.