• Prima   /  Transparența   /  Consultări publice  /  ANUNŢ privind iniţierea elaborării proiectului de decizie „Cu privire la aprobare Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de îngrijire socială la domiciliu şi a statelor de personal”

  ANUNŢ privind iniţierea elaborării proiectului de decizie „Cu privire la aprobare Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de îngrijire socială la domiciliu şi a statelor de personal”

   11.11.2019 10:21     

  Direcţia generală asistenţă socială şi sănătate anunţă iniţierea elaborării proiectului de decizie „Cu privire la aprobare Regulamentului privind  organizarea şi funcţionarea Serviciului de îngrijire socială la domiciliu şi a statelor de personal". Proiectul dat urmează să reglementeze modul de organizare şi funcţionare a Serviciului de îngrijire socială la domiciliu, scopul, obiectivele acestuia, categoriile de persoane cu dreptul de a beneficia de Serviciul dat, precum şi, personalul Serviciului şi finanţarea acestuia. În vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului de decizie, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

  Propunerile urmează a fi transmise până la data de 29 noiembrie 2019, în format electronic, la adresa: marina.buga.dgas@cmc.md. Persoana de contact: Marina Buga, şef Secţie monitorizare, evaluare şi planificare strategică, tel. 022-227215. 

   

   

  Fișiere anexate: