• Prima   /  Transparența   /  Consultări publice  /  Anunț privind organizarea repetată a consultărilor publice asupra proiectului de edificare a unui Centru de sport, cultură și agrement din Calea Ieșilor

  Anunț privind organizarea repetată a consultărilor publice asupra proiectului de edificare a unui Centru de sport, cultură și agrement din Calea Ieșilor

   18.11.2019 15:56     

  Pretura sectorului Buiucani anunță despre organizarea repetată a consultărilor publice asupra proiectului „Centru de sport, cultură și agrement", pentru copii orfani și cei din familii defavorizate, pe terenul cu numărul cadastral 0100506.052 din Calea Ieșilor.

  Consultările publice vor avea loc pe data de 21 noiembrie 2019, ora 15.00, în Sala de Ședințe a Primăriei Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83).

  Beneficiarul: Asociația Umanitară „NOIE";

  Autorul proiectului: S.R.L. „S.A.D.- PROIECT".

  La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

  Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate pe adresa electronică a Preturii - buiucani@pmc.md. Persoană de contact - Ion Popa, nr. telefon (022) 295036.

  Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere, exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi.

  Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.