• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Lichidarea consecințelor ploii torențiale din 22 iunie a.c.

  Lichidarea consecințelor ploii torențiale din 22 iunie a.c.

   23.06.2018    658 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil activează în teritoriu în scopul lichidării consecințelor furtunii din seara zilei de vineri, 22 iunie 2018. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul general interimar, Ruslan Codreanu.

  Responsabili de efectuarea lucrărilor de lichidare a consecințelor ploii torențiale de vineri sunt Pretorii de sector și Șefii serviciilor municipale specializate. Pretorii vor conlucra cu Direcția pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău în scopul soluționării problemelor sau dificultăților apărute și la necesitate,vor identifica agenți economici care dispun de tehnică specială, în vederea închirierii acesteia pentru lucrările de intervenție.

  Pentru zilele de sâmbătă și duminică (23-24 iunie 2018), s-a dispus mobilizarea tuturor angajaților întreprinderilor de gestionare a fondului locativ, pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare în sectoarele municipiului Chișinău, în scopul lichidării consecințelor furtunii de aseară.

  Dispoziția nr. 510-d din 23 iunie 2018 ”Cu privire la lichidarea consecințelor ploilor torențiale din 22 iunie 2018”