• vezi mai mult
  Ședinţa Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie   
  Funcţii vacante în cadrul instituţiilor de învăţământ din municipiul Chişinău   
  Demararea lucrărilor de reparaţie capitală a străzii Ion Creangă   
  În acest an, de sărbătorile de iarnă în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi instalat un brad artificial   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  "Audieri publice pentru Chișinău": Gestionarea transparentă a resurselor financiare bugetare și extra-bugetare în grădinițele din mun. Chișinău

  "Audieri publice pentru Chișinău": Gestionarea transparentă a resurselor financiare bugetare și extra-bugetare în grădinițele din mun. Chișinău

   31.07.2018    7622 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău și Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează cea de-a 3-a Audiere Publică pentru Chișinău din acest an. 

  Evinimentul va avea loc marți, 31 iulie 2018, în intervalul orelor 17:30 - 19.00, în sala de ședință a Consiliului municipiului Chișinău (et. 2), din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

  Împreună cu reprezentanți primăriei ai părinților, directorilor grădinițelor, autorităților locale și centrale, experți din societatea civilă și cetățeni activi vor fi abordate soluțiile pentru o Gestionare mai transparentă a resurselor financiare bugetare și extra-bugetare în grădinițele din mun. Chișinău în baza principiului „banul urmează copilul".

  Un proiect al propunerii de politici publice elaborat de expertul IPRE va fi disponibil pe pagina www.ipre.md și pe site-ul primăriei www.chisinau.md pentru informare și comentarii începând cu 24 iulie 2018.