• vezi mai mult
  Intervenția zilnică a serviciilor municipale în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară   
  Sistem de dirijare electronică a semafoarelor la 22 de intersecții din capitală   
  Demolarea gardului amenajat ilegal pe str. Alba Iulia, 77, sectorul Buiucani   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  "Audieri publice pentru Chișinău": Gestionarea transparentă a resurselor financiare bugetare și extra-bugetare în grădinițele din mun. Chișinău

  "Audieri publice pentru Chișinău": Gestionarea transparentă a resurselor financiare bugetare și extra-bugetare în grădinițele din mun. Chișinău

   31.07.2018    14332 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău și Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează cea de-a 3-a Audiere Publică pentru Chișinău din acest an. 

  Evinimentul va avea loc marți, 31 iulie 2018, în intervalul orelor 17:30 - 19.00, în sala de ședință a Consiliului municipiului Chișinău (et. 2), din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

  Împreună cu reprezentanți primăriei ai părinților, directorilor grădinițelor, autorităților locale și centrale, experți din societatea civilă și cetățeni activi vor fi abordate soluțiile pentru o Gestionare mai transparentă a resurselor financiare bugetare și extra-bugetare în grădinițele din mun. Chișinău în baza principiului „banul urmează copilul".

  Un proiect al propunerii de politici publice elaborat de expertul IPRE va fi disponibil pe pagina www.ipre.md și pe site-ul primăriei www.chisinau.md pentru informare și comentarii începând cu 24 iulie 2018.