• vezi mai mult
  Intervenția zilnică a serviciilor municipale în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară   
  Sistem de dirijare electronică a semafoarelor la 22 de intersecții din capitală   
  Demolarea gardului amenajat ilegal pe str. Alba Iulia, 77, sectorul Buiucani   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Desfăşurarea lucrărilor de reparaţie a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani

  Desfăşurarea lucrărilor de reparaţie a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani

   31.07.2018    462 Accesări    

  Lucrările de reabilitare a Grădiniţei nr. 26 din sectorul Buiucani se desfăşoară conform graficului de execuţie şi se vor încheia până la sfârşitul lunii curente. La această concluzie s-a ajuns după vizita de lucru în cadrul instituţiei de educaţie timpurie a primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu. 

  În cadrul inspecţiei efectuate la grădiniţa nr. 26, primarul interimar Ruslan Codreanu a fost informat că la moment se efectuează lucrări de reparație a acoperișului, de schimbare a ușilor și geamurilor, se repară spălătoria şi blocurile sanitare. În acelaşi timp, o parte din mobilierul din instituţie va fi schimbat. 

  De menţionat că instituţia de educaţie timpurie beneficiază de un grant oferit de Guvernul României în valoare de circa un milion de lei. Concomitent, o parte din lucrările de reparație sunt finanțate din bugetul municipal. 

  În context, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a menţionat necesitatea asigurării calităţii lucrărilor de renovare. „Ne dorim să îmbunătăţim condiţiile în toate instituţiile de învăţământ din municipiu, dar şi imaginea sistemului educaţional în general. Pentru asta, trebuie să asigurăm gestionarea raţională a resurselor financiare şi calitatea lucrărilor de reparaţie", a subliniat primarul interimar Ruslan Codreanu.