• vezi mai mult
  Intervenția zilnică a serviciilor municipale în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară   
  Sistem de dirijare electronică a semafoarelor la 22 de intersecții din capitală   
  Demolarea gardului amenajat ilegal pe str. Alba Iulia, 77, sectorul Buiucani   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Intervenţii planificate la reţelele subterane din strada pietonală (str. Eugen Doga)

  Intervenţii planificate la reţelele subterane din strada pietonală (str. Eugen Doga)

   07.08.2018    541 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 13 august - 3 septembrie a.c., SA „Termoelectrica" va executa lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică cu diametrul nominal de 700 mm din str. Mihai Viteazul, pe o lungime de 400 de metri, care asigură integral sectorul Buiucani cu energie termică.

  Pentru a nu admite deconectarea a peste 300 de blocuri locative de la livrarea apei calde pe toată perioada lucrărilor, SA „Termoelectrica" a identificat o soluție alternativă de aprovizionare cu energie termică de pe un alt tronson de rețea termică, din str. Eugen Doga. În legătură cu aceasta, a intervenit necesitatea de a majora diametrul nominal al conductei termice din str. Eugen Doga, intersecție cu str. Alexandru cel Bun, de la 150 mm la 200 mm, pe o porțiune de 22  de metri.

  Prin urmare, în legătură cu efectuarea lucrărilor, în perioada 8 august (ora 12:00) - 10 august (ora 18:00), va fi sistată livrarea agentului termic pentru prepararea apei calde menajere pe următoarele adrese: str. Al. Pușkin, 17, 33, 35 şi 37, str. Constantin Stamati, 8; str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, 28/1, 28/2, 57, bd. Grigore Vieru, 3, 5; str. Alexandru cel Bun, 96; str. Eugen Doga, 4; str. Zamfir Arbore, 6a şi str. Anton Pan, 4.

  Menționăm că lucrările vor fi executate fără perturbarea traficului rutier.