• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Pe 15 septembrie 2018, Primăria Chişinău va participa la acţiunea Ziua Globală a Curăţeniei

    Pe 15 septembrie 2018, Primăria Chişinău va participa la acţiunea Ziua Globală a Curăţeniei

     04.09.2018    650 Accesări    

    Primăria municipiului Chişinău se alătură mişcării globale „Ziua Globală a Curăţeniei". Astfel, pe 15 septembrie 2018, autorităţile publice locale, împreună cu voluntarii „Hai, Moldova", vor participa la acţiunea de salubrizare şi strângere a gunoiul din parcuri şi zonele publice din oraş. 

    În context, îndemnăm toţi locuitorii municipiului Chişinău să se implice activ în acţiunile de curăţenie, pe data de 15 septembrie a.c. Toată informaţia despre eveniment, precum şi modul de implicare a voluntarilor, poate fi accesată pe pagina web www.haimoldova.md, sau pe pagina de Facebook https://facebook.com/haimoldova.  

    De menţionat că în acest an, Ziua Globală a Curăţeniei va cuprinde oraşe din 150 de ţări, iar la acţiunea de salubrizare vor fi mobilizaţi peste 100 de milioane de oameni. Organizatorii îşi propun să strângă 500 milioane de tone de gunoi la nivel mondial.