• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt

  Suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt

   06.09.2018    680 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în zilele de sâmbătă şi duminică, 8 şi 9 septembrie a.c., va fi sistată circulaţia rutieră pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Puşkin - Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în legătură cu desfăşurarea în Piaţa Marii Adunări Naţionale a Festivalului „MustFest - 2018", eveniment organizat de Combinatul de Vinuri „Cricova" S.A. 

  În context, în perioada de referință, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează. 

  Troleibuze:
  • ruta nr. 30 - va circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; 
  • rutele nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 și nr. 28 - vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.

  Autobuze:
  • ruta nr. 5 - va circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.
  • rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 - vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.