• vezi mai mult
  Ruslan Codreanu interesat de experiența letonă privind managementul deșeurilor   
  Program zilnic: Lucrări de salubrizare, infrastructură şi întreţinere a drumurilor   
  Comercializarea brazilor pe perioada sărbătorilor de iarnă   
  Vizită de lucru a Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, la Riga, Letonia   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Consultarea cetăţenilor privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale la sărbătorile de iarnă

  Consultarea cetăţenilor privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale la sărbătorile de iarnă

   04.10.2018    707 Accesări    

  Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi şi pentru a evita subiectul privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă - natural sau artificial, Primăria Chişinău a decis să consulte cetăţenii municipiului în această privinţă.  

  În context, în perioada 5 - 15 octombrie a.c., pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă - brad natural sau brad artificial". De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel până pe data de 15 octombrie 2018.

  În dependenţă de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018.