• vezi mai mult
  Inaugurarea iluminatului public stradal pe șos. Muncești   
  Inspectarea lucrărilor de reconstrucție a Parcului „Valea Trandafirilor"   
  Lansarea rutei de troleibuz nr. 37 spre comuna Bubuieci   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Vizita de lucru a primarului general interimar, Ruslan Codreanu, la Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi"

  Vizita de lucru a primarului general interimar, Ruslan Codreanu, la Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi"

   26.10.2018    362 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu a inspectat astăzi, parcul auto al Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi". În cadrul vizitei de lucru a fost prezentate noile unități de tehnică și utilaje specializate, achiziționate recent pentru necesitățile întreprinderii.

  Lotul de tehnică include 4 tractoare cu remorcă de producție belarusă și două utilaje pentru tocarea crengilor și despicarea trunchiurilor de copaci.

  Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a apreciat achiziția utilajelor specializate, care vor ușura munca angajaților întreprinderii. „Tehnică de acest fel ar fi utilă și întreprinderilor din subordinea Direcției generale locativ - comunală și amenajare, responsabile salubrizarea și întreținerea zonelor verzi", a remarcat edilul capitalei. 

  La rândul său, directorul Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", Serghei Carp a precizat că această tehnică achiziționată recent, va facilita transportarea și prelucrarea buturugilor mari de copaci din zonele verzi ale orașului.  

  Lotul de tehnică achiziționat de către „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" costă 1,7 milioane lei, surse prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2018.