• vezi mai mult
  Inaugurarea iluminatului public stradal pe șos. Muncești   
  Inspectarea lucrărilor de reconstrucție a Parcului „Valea Trandafirilor"   
  Lansarea rutei de troleibuz nr. 37 spre comuna Bubuieci   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Amenajarea terenului de minifotbal din bd. Mircea cel Bătrân, 16

  Amenajarea terenului de minifotbal din bd. Mircea cel Bătrân, 16

   01.11.2018    374 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi, stadionul de minifotbal, recent amenajat, din bd. Mircea cel Bătrân, 16.

  Terenul sportiv este amplasat în preajma mai multor blocuri de locuinţe din sectorul Ciocana și a fost reabilitat pin intermediul Proiectului de bugetare participativă, pentru anul 2017. Contribuția Primăriei Chișinău pentru realizarea obiectivului este de 149 mii lei, surse din care  a fost achiziționat și instalat un nou gazon artificial.

  De cealaltă parte, aportul grupului de iniţiativă, format din locatarii blocurilor din vecinătate,  constă în reabilitarea gardului de protecție și amenajarea tribunelor din preajma terenului de fotbal.

  Primarul de Chișinău le-a mulțumit autorilor de proiect pentru inițiativa de a participa în cadrul Bugetului Civil, ce a oferit posibilitatea a 100 copii, care locuiesc în apropiere să se antreneze pe terenul sportiv. „Sunt sigur că beneficiind de condițiile bune de antrenament, unii dintre copiii care vin aici, vor ajunge fotbaliști de mare performanță în viitor", a mai spus Ruslan Codreanu.