• vezi mai mult
  Circulația transportului în oraș, ca urmare a condițiilor meteo   
  Reabilitarea iluminatului public pe strada Ciuflea și Viaduct, sectorul Centru   
  Sesiune de informare privind realizarea concursului de idei pentru amenajarea spațiilor aferente arborilor solari   
  Punerea în circulație a primelor autobuze noi ISUZU   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Implementarea proiectului pilot de afișare a timpilor de așteptare în stații

  Implementarea proiectului pilot de afișare a timpilor de așteptare în stații

   15.12.2018    296 Accesări    

  Primăria Chişinău informează despre montarea primelor 4 panouri electronice de afișare a timpilor de așteptare în stații pentru ruta de troleibuz nr. 30, care asigură legătura între aeroport și centrul orașului.

  Panourile informaționale sunt in regim de testare și au fost instalate de Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău", în cadrul unui proiect pilot de informare a călătorilor despre timpii de așteptare în stații a transportului public.

  Durata așteptare a troleibuzului nr. 30, pe direcția tur, este afișată pe panourile electronice în stațiile: str. 31 August 1989, str. Ismail - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia - bd. Traian și Aeroportul Internațional Chișinău.

  Menționăm că panourile digitale informative, dotate cu sisteme GPS, primesc date la un anumit interval de timp de la troleibuzele aflate pe traseu, pentru actualizarea timpului real de așteptare în stații.