• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul general interimar, Ruslan Codreanu a vizitat Complexul - Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu" din capitală

  Primarul general interimar, Ruslan Codreanu a vizitat Complexul - Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu" din capitală

   20.12.2018    287 Accesări    

  În preajma sărbătorilor de iarnă, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a vizitat Complexul - Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu". Edilul capitalei a fost însoţit și de un grup de responsabili din cadrul administrației municipale.

  Ruslan Codreanu a felicitat copiii din cadrul instituției de educație incluzivă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, primarul general interimar le-a mulţumit angajaţilor instituţiei pentru munca dificilă şi nobilă pe care o fac, pentru grija pe care le-o poartă copiilor instituţionalizaţi, încercând să le ofere tot sprijinul celor aflaţi în dificultate.

  Edilul capitalei s-a documentat și asupra stării de lucruri din instituție, a procesului educațional desfășurat, dar și cu problemele curente. În acest context, Ruslan Codreanu, a dat asigurări că va soluționa problema legată de transportarea copiilor cu necesități speciale care frecventează instituția.

  Complexul - Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu", sectorul Râșcani al capitalei, este o instituție pentru copii cu dizabilități.