• vezi mai mult
  Darea în exploatare a 8 apartamente din blocul de pe bd. Moscova   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  La Mulți Ani, maestre Gheorghe Urschi!   
  Evacuarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzi   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Anunț privind desfășurarea dezbaterilor publice asupra proiectelor de regulamente privind întreținerea animalelor de companie și fără stăpân în municipiul Chișinău

  Anunț privind desfășurarea dezbaterilor publice asupra proiectelor de regulamente privind întreținerea animalelor de companie și fără stăpân în municipiul Chișinău

   21.12.2018    1335 Accesări    

  Sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 12:00, vor avea loc dezbateri publice asupra proiectelor de „Regulament privind întreținerea animalelor de companie și fără stăpân în municipiul Chișinău" și "Regulament privind capturarea, transportarea, evidența și îngrijirea câinilor și pisicilor fără supraveghere și fără stăpân din municipiul Chișinău".

  Evenimentul va avea loc în incinta Sălii de Ședinţe a Consiliului Municipal Chişinău (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83).

  La dezbateri sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Participanţii care se înscriu pentru luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi.

  Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant. 

  Proiectele de regulamente pot fi accesate pe pagina web oficială a Primăriei, www.chisinau.md