• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Lichidarea gunoiștii neautorizate de pe bd. C. Negruzzi

  Lichidarea gunoiștii neautorizate de pe bd. C. Negruzzi

   15.03.2019    317 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că gunoiștea neautorizată de pe bd. C. Negruzzi,1 a fost lichidată. Serviciile municipale de profil au lucrat la adresa dată pe parcursul săptămânii curente, timp de 3 zile, fiind evacuate 20 de curse de deșeuri. La curățarea zonei au participat zilnic 10-12 persoane din cadrul serviciilor municipale, inclusiv proprietarul actual al imobilului (unde a fost descoperită gunoiștea).

  Pretura sectorului Centru urmează să amenajeze în preajma locației respective o platformă de evacuarea deșeurilor, cu instalarea tomberoanelor. Astfel, locatarii din zonă vor avea un spațiu amenajat pentru depozitarea deșeurilor menajere.

  Precizăm că pe adresa din bd. C. Negruzzi, 1 era depozitat gunoi menajer de mai mulți ani, inițial deșeurile fiind adunate de către fosta proprietară a imobilului, dar și aruncate de către locatarii din preajmă.

  Administrația publică locală îndemnă cetățenii să comunice preturilor de sector cazurile despre gunoiști neautorizate, pentru a fi luate măsuri în timp util, iar managementul deșeurilor în zonele rezidențiale să fie organizat în mod civilizat.