• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Circulația transportului pe bd. Dacia, în ziua de vineri, 22 martie 2019

  Circulația transportului pe bd. Dacia, în ziua de vineri, 22 martie 2019

   20.03.2019    302 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în seara zilei de vineri, 22 martie a.c., vor fi operate modificări în circulația transportului public care traversează bd. Dacia, în perimetrul str. Burebista - bd. Cuza - Vodă. Măsura este luată în contextul desfășurării meciul internațional de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Franței, pe stadionul „Zimbru", sectorul Botanica.

  Astfel, între orele 19:00 - 00:30, va fi restricționat traficul rutier pe bd. Dacia din direcția Aeroportului Internațional Chișinău, tronsonul cuprins între str. Burebista - bd. Cuza - Vodă. În acest sens, circulația transportului în zonă va fi organizată, în ambele sensuri, pe partea carosabilă a bd. Dacia, pe același tronson, din direcția Centru spre Aeroportului Internațional Chișinău.

  În perioada de referință, începând cu ora 19:00, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează până la bd. Traian;
  • itinerarele rutei de troleibuz nr. 30 și a rutelor de autobuze nr. 33, nr. 44 și nr. 49 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Dacia pe str. Independenței, bd. Traian, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite; retur - pe același traseu.
  • Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se modifică, după cum urmează: tur - de pe bd. Cuza - Vodă pe str. Independenței, bd. Dacia, str. V. Crucii; retur - str. V. Crucii, bd. Dacia, str. Independenței, bd. Cuza - Vodă și în continuare pe traseul stabilit.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.