• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Municipalitatea va acorda susținere persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei produse într-un apartament din sectorul Râșcani, prin scurgere de gaze

    Municipalitatea va acorda susținere persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei produse într-un apartament din sectorul Râșcani, prin scurgere de gaze

     23.12.2019 11:50    2 Accesări    

    Primăria municipiului Chișinău informează că persoanele care au avut de suferit în urma exploziei cu gaze, dintr-un apartament din strada Florilor, sectorul Râșcani, vor primi, ajutor din partea municipalității, după necesitate. Declarații în acest sens au fost făcute de viceprimarul Ilie Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.  

    Pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic, a informat că nenorocirea a avut loc în această dimineață, din neglijența proprietarilor locuinței, unul dintre care este persoană cu necesități speciale (are dizabilități psihice). Explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de la robinetul instalației de gaz, lăsat deschis pe timp de noapte. În consecință, unul dintre locatari s-a ales cu arsuri de gradul I și II și a fost spitalizat.  

    Reprezentanții administrației publice locale sunt prezenți la fața locului, conlucrează cu gestionarul fondului locativ și cu serviciile de urgență, privind evaluarea situației și luarea de măsuri, după necesitate.