• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Anunț privind desfășurarea repetată a concursului public pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul unității de implementare a proiectului „Deșeuri Solide Chișinău"

  Anunț privind desfășurarea repetată a concursului public pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul unității de implementare a proiectului „Deșeuri Solide Chișinău"

   14.04.2021 12:35    484 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău și Î.M. Regia „Autosalubritate" anunță desfășurarea repetată a concursului public pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul unității de implementare a proiectului „Deșeuri Solide Chișinău".

  Astfel, sunt anunțate două concursuri pentru selectarea candidaților pentru pozițiile de: expert financiar, contabilitate și debursări; expert tehnic în construcții civile și operațiuni.

  Dosarele pentru concurs pot fi depuse până la data de 27 aprilie 2021, și respectiv 27 mai 2021, ora 16:00. Procedura de selectare a dosarelor va avea loc pe pagina https://ecepp.ebrd.com/, conform procedurilor Băncii Europene pe Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

  Pentru detalii accesați:

  https://ecepp.ebrd.com/delta/viewNotice.html?displayNoticeId=16226774 Moldova: Individual Consultant - PIU Accounting, Financial And Disbursement Expert (Re-Tendered)/

   Consultant individual - Expert financiar, contabilitate și debursări (anunț re-licitat)

  https://ecepp.ebrd.com/delta/viewNotice.html?displayNoticeId=16227039 Moldova: Individual Consultant - PIU Technical Expert In Solid Waste Facilities Construction And Operations (Re-Tendered)

  Consultant individual - Expert tehnic în construcții civile în domeniul deșeurilor și operațiuni 

  Planul general de finanțare al proiectului „Deșeuri Solide Chișinău" prevede: împrumut BERD - 9 mil. Euro; împrumut BEI - 9 mil. Euro, ce urmează să vină la Primărie drept credit nerambursabil prin intermediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale, ca parte integrantă a Proiectului de Gestionare a Deșeurilor pe țară;  grant - 5 mil. Euro din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficiență Energetică și Mediu (E5P), din care face parte Uniunea Europeană, cel mai mare donator, susținut și de state precum R.Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Lituania, Moldova, Norvegia, Polonia, România, Republica Slovacă și Suedia, inițiatorul fondului și cel mai mare donator bilateral. De asemenea, contribuția municipalității pentru susținerea proiectului este de 7,96 milioane Euro.