• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Locuitorii capitalei sunt chemați să aleagă cea mai reușită variantă a LOGO-ului pentru aniversarea a 585 de ani de la prima atestare documentară a Chișinăului

  Locuitorii capitalei sunt chemați să aleagă cea mai reușită variantă a LOGO-ului pentru aniversarea a 585 de ani de la prima atestare documentară a Chișinăului

   19.04.2021 17:46    448 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău cheamă locuitorii orașului să aleagă cel mai bun Logo pentru aniversarea a 585 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

  Toate variantele de LOGO-uri ale participanților la concursul lansat recent de municipalitate sunt publicate pe pagina de FB a Primăriei Chișinău și pe cea a Direcției generale economie, comerț și turism.

  Astfel, până pe data de 21 aprilie, a.c., cetățenii capitalei sunt îndemnați să aprecieze și să voteze varianta care i-a impresionat cel mai mult.

  De asemenea, utilizatorii de internet trebuie să dea o apreciere paginii „Visit Chisinau", să dea like LOGO-ului preferat, să distribuie LOGO-ul votat și să lase un comentariu, în care să explice de ce anume această variantă trebuie să fie cea câștigătoare.

  1. Apreciază pagina Visit Chisinau ????
  2. Like pentru LOGO-ul preferat ????
  3. Distribuie LOGO-ul votat și lasă un comentariu de ce merită acest LOGO să fie câștigător. ????

  Amintim că participanții la concursul pentru elaborarea LOGO-ului CHIȘINĂU-585, urmau să țină cont de istoria, cultura, viața Chișinăului de astăzi și de altă dată, iar ideile lansate trebuie să fie creative, inovative și să corespundă evenimentului enunțat.