• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Remedierea neconformităților depistate pe str. Albișoara

  Remedierea neconformităților depistate pe str. Albișoara

   10.06.2021 14:05    227 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că cheltuielile pentru remedierea neconformităților, depistate după asfaltarea străzii Albișoara, vor fi suportate integral de către antreprenorul care a realizat lucrările.

  Conform obligațiunilor contractuale, în prezent, compania de construcție a drumurilor desfășoară lucrări de înlăturare a defectelor depistate, în urma verificărilor pe teren de către reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor, antreprenor și municipalitate.

  Astfel, pe parcursul zilei de joi, sunt executate lucrări de frezare a ultimului tronson de carosabil degradat, în preajma str. P. Rareș, după care urmează a fi asfaltată porțiunea decopertată. Concomitent, sunt remediate neconformitățile depistate la toate accesele, în perimetrul străzilor P. Zaikin - P. Rareș.

  În context, Primarul General, Ion Ceban, a menționat că în rezultatul ședințelor organizatorice la acest subiect, s-a luat decizia ca antreprenorul să remedieze o suprafață mai mare de 3000 m² planificați ca urmare a constatării comisiei de recepție.  

  După finalizarea lucrărilor de asfaltare, în perioada următoare, este planificată aplicarea marcajului rutier.