• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Inițierea relațiilor de colaborare dintre Pretura sectorului Botanica și Sectorul 3 București

  Inițierea relațiilor de colaborare dintre Pretura sectorului Botanica și Sectorul 3 București

   08.09.2021 13:56    703 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că Pretura sectorului Botanica a inițiat procedura de stabilire a relațiilor de înfrățire cu Primăria Sectorului 3 al Municipiului București. Consolidarea relațiilor de cooperare la nivelul autorităților publice locale are loc în baza Programului de cooperare București - Chișinău, semnat la 14 februarie 2018.

  Subiectul inițierii relațiilor de înfrățire a fost discutat astăzi la București, de pretorul sectorului Botanica, Diana Guba și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

  Pretorul sectorului Botanica și-a exprimat convingerea că semnarea Acordului de înfrățire cu Primăria Sectorului 3 va consolida relația de cooperare dintre cele două municipalități. „Apreciem faptul că Primăria Sectorului 3 a manifestat deschidere pentru a trece la o altă etapă de dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre Chișinău și București", a precizat Diana Guba.

  E de menționat că Primăria Municipiului Chișinău a inițiat și stabilit în ultima perioadă acorduri de înfrățire și colaborare cu cele 6 Primării ale sectoarelor Municipiului București.