• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Direcția Cultură anunță despre recepționarea cererilor pentru susținerea proiectelor culturale pentru anul 2022

  Direcția Cultură anunță despre recepționarea cererilor pentru susținerea proiectelor culturale pentru anul 2022

   05.10.2021 15:24    390 Accesări    

  Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău anunță despre primirea solicitărilor din partea părților interesate pentru susținerea proiectelor culturale pe anul 2022.

  Persoanele /instituțiile interesate de colaborarea cu APL Chișinău sub aspectul proiectelor culturale pot înainta actele necesare până la data de 20 octombrie 2021.

  Dosarul înaintat pentru solicitarea de susținere a proiectelor culturale trebuie să conțină:

  1.     Demers sau nota informativă înaintat de persoane fizice și / sau juridice în vederea susținerii financiare a proiectului, cu menționarea obiectivelor proiectului și impactul cultural al acestuia;

  2.     Regulamentul de organizare al proiectului cultural (schiță);  

  3.     Devizul de cheltuieli necesar pentru identificarea cuantumului cotei-părți de participare financiară a Direcției Cultură.

  Actele pot fi depuse pe adresa: str. București, 68, Direcția Cultură a Consiliului Municipal Chișinău, biroul 601 sau în format electronic - email: directia.cultura@pmc.md, cu specificarea Susținerea proiectelor culturale. Telefon: 060334396.