• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Zilele Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu", cu prilejul celor 144 de ani de la înființarea instituției

  Zilele Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu", cu prilejul celor 144 de ani de la înființarea instituției

   19.10.2021 12:17    376 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 19-20 octombrie 2021 se desfășoară Zilele Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”, dedicate aniversării a 144-a de la înființarea instituției.

  În prima zi a activității, marți - are loc Conferința anuală, în format online, „Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” – de la text la biți”. Reuniunea poate fi urmărită, accesând următoarea pagină: http://hasdeu.md/biblioteca-ta-biblioteca-live-18/ .

  La evenimentul de deschidere a conferinței virtuale a participat viceprimarul capitalei, Angela Cutasevivi, care le-a urat succese specialiștilor de profil din Republica Moldova și din România participanți la reuniune.

  În cea de-a doua zi – pe 20 octombrie, ora 10:00, la Biblioteca Centrală, filială a Bibliotecii Municipale, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148, se va desfășura Maratonul „Biblioteca digitală”.