• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Anunț pentru părinții cu copii de grădiniță, referitor la cadourile de Anul Nou oferite de municipalitate

  Anunț pentru părinții cu copii de grădiniță, referitor la cadourile de Anul Nou oferite de municipalitate

   05.12.2022 12:15    1080 Accesări    

  Primăria Municipiului Chișinău informează că micuții din cele 129 de grădinițe din capitală vor primi și în anul curent cadouri cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou. În acest scop s-a dispus achiziționarea a cca 32 mii de pachete cu dulciuri, în sumă de 970845 lei.

  Viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, a menționat luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale că dulciurile sunt achiziționate tradițional, al patrulea an consecutiv de către Primărie, astfel că părinții nu trebuie să adune niciun fel de resurse în acest scop.

  În context, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, a precizat că achizițiile privind cadourile pentru picii din instituțiile de educație timpurie au fost desfășurate din timp, astfel că odată cu începerea matineelor de Revelion să fie oferite fiecărui copil.

  Andrei Pavaloi a mai spus că și copiii de la grădinițele din suburbii vor primi cadouri de Crăciun, din partea primăriilor locale, având în vedere că din punct de vedere legal, IET din orașele și satele din componența municipiului se află în subordinea administrațiilor locale.